Serveis

recepción

Recepció

La recepció de les famílies la realitza personal especialitzat. Capacitat per informar-vos dels passos que han de seguir: contractació del servei, organització del funeral, programació de l'enterrament o incineració, a més es realitzen tots els tràmits necessaris en jutjats perquè les famílies no s'hagin de desplaçar.

També per satisfer els desitjos personals, encàrrec de flors, recordatoris, esqueles als diaris, contactes consulars si fossin necessaris.

En molts casos les famílies troben tranquil·litat posant les cendres del seu familiar, en una foto, en un penjoll, en una imatge d'algun Sant, o qualsevol detall de singular importància per a ells. També trobaran la bona disposició del nostre personal per assessorar-los.

velatorio

Vetllatori

Els horaris durant la vetlla s'adapten a les famílies, sempre respectant que a partir de les 20:00 hores el tanatori roman tancat.

Les sales compten cadascuna amb un túmul de vidre refrigerat per a la conservació del difunt. Cada sala de vela és individual per guardar la intimitat del dol familiar.

Al costat de la porta de cada sala es col·loca un faristol amb un llibre de signatures (sempre que les famílies ho consenten) on les persones que visitin els dolents poden gravar el seu record. Les sales estan condicionades amb fil musical, cada família d'acord amb els seus gustos i costums té l'opció d'utilitzar aquest servei si fos del vostre gust.

ceremonia

Cerimònia

Pel que fa a la cerimònia del funeral, el nostre personal s'encarregarà de contactar amb els sacerdots de l'Església Catòlica, i si la família pertanyés a una altra religió s'organitza la cerimònia a la sala d'estar del nostre tanatori.

D'igual manera si la cerimònia fos laica es pot disposar de la nostra sala per a l'acte.

També disposem d'una capella dins del cementiri per fer una cerimònia amb total intimitat.

-->